smart #1 auto kopen
Delft

Welkom bij dé plaats voor het kopen van een #1 smart auto in Delft

De smart auto kopen die bij je past

Als je op zoek bent naar een Smart #1 auto in Delft ben je bij ons aan het juiste adres. We zorgen dat jij in jouw droom smart #1 gaat rijden die past als een maatpak. Maak een afspraak of kom langs.

Intelligentie & intuïtie

De smart #1 auto heeft een digitaal ecosysteem dat is ontworpen om je comfortabel, veilig en fijn te laten voelen. Next level connectiviteit. Elke rit weer.
Woon je in Delft en denk je erover een smart #1 te kopen? Maak dan nu een afspraak voor een proefrit.

Veel gestelde vragen over smart #1

Uw Smart is snel leverbaar, zodat u binnen de kortste keren in uw Smart kan rijden. Wacht niet langer en maak een afspraak voor een proefrit! 

De #1 Brabus heeft een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 400 km. Voor een grotere actieradius is de #1 Pro+ geschikt met een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 420 km. De Smart-modellen met de grootste actieradius zijn #1 Premium en de #1 Launch Edition met een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 440 km.

De smart #1 Premium is verkrijgbaar vanaf € 44.895,- en de smart #1 Pro+ is verkrijgbaar vanaf € 41.395,-, beide edities komen in aanmerking voor € 2.950 overheidssubsidie. Hetzelfde geldt voor de smart #1 Launch Edition die beschikbaar is vanaf € 46.195,-. De Brabus editie is beschikbaar vanaf € 48.895,-, en komt niet in aanmerking voor subsidie. 

Voor lease prijzen kunt u contact opnemen met 0nze smart agent Romy Remijnse. 

Bekijk het verschil en vergelijk de uitvoering op het modeloverzicht.

Met een wisselstroomlader met een maximum vermogen van 22kW gaat de batterij van 10% naar 80% in 3 uur. Met een DC (super) lader met een vermogen van maximaal 150kW is dit het geval in minder dan 30 minuten.

Er zijn beperkte en speciale edities beschikbaar voor geselecteerde smart modellen. De Launch Edition is uitsluitend beschikbaar in Digital White Metallic. De Premium, Pro+ en BRABUS editie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Bezoek onze showroom of de online configurator voor meer informatie over het design, kleur, bekleding of andere opties.

Klaar om je smart #1 te kopen?

Bel of stuur een bericht of kom langs. We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Delft. Dan rij je snel in je nieuwe smart.
smart adviseur Romy
Romy Remijnse
Ik sta klaar voor de start als jij dat bent.

Proefrit maken, inruilvoorstel of de actuele levertijd?