smart #1 showroom Warmond

De smart showroom voor Warmond

De smart die bij je past

Stap in de wereld van smart en ontdek de vijf smart #1-lijnen in onze showroom. Welke past bij jou? De praktische Pro+ of de übersportieve, op performance gebaseerde, smart #1 BRABUS? Bij ons smart center voor Warmond staat de smart #1 showroom klaar om het te ervaren.

Intelligentie & intuïtie

De smart #1 heeft een digitaal ecosysteem dat is ontworpen om je comfortabel, veilig en fijn te laten voelen. Next level connectiviteit. Elke rit weer. Ervaar het nu in de smart #1 showroom voor Warmond.

Veel gestelde vragen over smart #1

Heb je jouw bestelling geplaatst? Gefeliciteerd! Je zult één van de eersten zijn die vanaf de zomer 2023 de nieuwe smart #1 in ontvangst mag nemen. Je krijgt een bericht wanneer je gloednieuwe smart voor je klaar staat.
De #1 Premium en de #1 Launch Edition hebben een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 440 km. De #1 Pro+ heeft een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 420 km en de #1 Brabus heeft een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 400 km.

De smart #1 Premium is verkrijgbaar vanaf € 44.895,- en de smart #1 Pro+ is verkrijgbaar vanaf € 41.395,-, beide edities komen in aanmerking voor € 2.950 overheidssubsidie. De smart #1 Launch Edition is beschikbaar vanagf € 46.195,- en de Brabus editie vanaf € 48.895,-.

Leasen? De smart #1 lease je vanaf € 699 p/m.

Bekijk het verschil en vergelijk de uitvoering op het modeloverzicht.
Met een wisselstroomlader met een maximum vermogen van 22kW is de laadsnelheid van 10%-80% minder dan 3 uur. Met een DC (super) lader met een vermogen van maximaal 150kW is de laadtijd tussen 10%-80% van de batterij minder dan 30 minuten.

Er zijn beperkte en speciale edities beschikbaar voor geselecteerde smart modellen. De Launch Edition is uitsluitend beschikbaar in Digital White Metallic. De Premium, Pro+ en BRABUS editie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Bezoek onze showroom of de online configurator voor meer informatie over het design, kleur, bekleding of andere opties.

smart: veelzijdig in stijl.

Wat kan ik voor je doen? Wil je een proefrit maken of heb je een vraag over de levertijd? Bel of stuur een bericht. Tot snel!

Ik sta klaar voor de start als jij dat bent.

Proefrit maken, inruilvoorstel of de actuele levertijd?