Charging....

Thuis of bij openbaar laadnetwerk

Klaar voor jou

Uitgebreide connectiviteit in de auto en betrouwbare veiligheidsfuncties zorgen dat je smart #1 Pro+ voor gebruiksgemak en comfort in elke bocht.

There's no place like home. smart charge@home

Het is geen verrassing dat de meeste laadsessies thuis plaatsvinden. Het is vaak de handigste en voordeligste manier om ervoor te zorgen dat je smart #1 klaar is om van A naar B.

smart #1 thuis opladen

Maak van je huis je laadstation

Hoe comfortabel heb je het graag?

Met smart charge@home is je huis een handige en naadloze elektrische comfortzone.

Het smart charge@home oplaadsysteem, van onze partner ABB E-mobility, is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een laadvermogen tot 22 kW. Tijd om het je gemakkelijk te maken.

smart charge@home met ABB E-mobility

Je smart thuis opladen is supereenvoudig door het hoogwaardige EV smart charge@home Wallbox laadsysteem. Met hoogwaardige kwaliteit, toekomstbestendige flexibiliteit en geavanceerde veiligheid en bescherming, is smart charge@home een handige aanwinst voor je huis.

smart thuis oplaadpunt

Waar je ook bent. charge@street

Met één van de grootste openbare laadnetwerken in Europa is opladen onderweg en op de bestemming eenvoudig en gemakkelijk met smart charge@street.

Dus waar je ook heen gaat, je kunt er zeker van zijn dat er een oplaadstation voor auto’s in de buurt is.

Naadloos verbonden met een slimme infrastructuur

Smart is een samenwerking aangegaan met Digital Charging Solutions (DCS). Dat geeft jouw als smart #1-bestuurder  handige, zorgeloze toegang tot een breed, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar netwerk van openbare laadstations.

Uitgebreid, en groeiend, netwerk door heel Europa

Het totale aantal oplaadpunten is meer dan 317.000 AC met meer dan 30.000 DC snellaadstations. En dat zijn er elke dag meer.

Dat geeft 98% dekking in heel Europa. 

smart opladen door heel Europa.

smart: veelzijdig in stijl.

Wat kan ik voor je doen? Wil je een proefrit maken of heb je een vraag over de levertijd? Bel of stuur een bericht. Tot snel!

Ik sta klaar voor de start als jij dat bent.

Proefrit maken, inruilvoorstel of de actuele levertijd?