smart auto elektrisch prijs Noordwijkerhout

Slimme keuzes, slimme prijzen. Ontdek onze smart #1 prijzen bij het smart center voor Noordwijkerhout.

De elektrische smart auto die bij je past

Als u op zoek bent naar de prijs van een elektrische Smart #1 auto in Noordwijkerhout ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de toonaangevende autoriteit als het gaat om het vinden van de perfecte elektrische Smart #1 auto die aan al je behoeften voldoet.

Intelligentie & intuïtie

De elektrische smart #1 auto heeft een digitaal ecosysteem dat is ontworpen om je comfortabel, veilig en fijn te laten voelen. Next level connectiviteit. Elke rit weer. Benieuwd naar de prijs van de elektrische smart? Neem dan nu contact op. 

Veel gestelde vragen over smart #1

Uw Smart is snel leverbaar, zodat u binnen de kortste keren in uw Smart kan rijden. Wacht niet langer en maak een afspraak voor een proefrit! 

  • De #1 Pure en Pro+ hebben een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 310 km.
  • De #1 Pulse en de Brabus brengen je 400 km ver WLPT-actieradius (gecombineerd).
  • Verder kom je met de #1 Pure+ en Pro+ (gecombineerd) van 420 km.
  • Nog verder rijden doe je met de #1 Premium (gecombineerd) 440 km.

De smart #1 Premium is verkrijgbaar vanaf € 44.895,- en de smart #1 Pro+ is verkrijgbaar vanaf € 41.395,-, beide edities komen in aanmerking voor € 2.950 overheidssubsidie. Hetzelfde geldt voor de smart #1 Launch Edition die beschikbaar is vanaf € 46.195,-. De Brabus editie is beschikbaar vanaf € 48.895,-, en komt niet in aanmerking voor subsidie. 

Voor lease prijzen kunt u contact opnemen met 0nze smart agent Romy Remijnse. 

Bekijk het verschil en vergelijk de uitvoering op het modeloverzicht.

Met een wisselstroomlader met een maximum vermogen van 22kW gaat de batterij van 10% naar 80% in 3 uur. Met een DC (super) lader met een vermogen van maximaal 150kW is dit het geval in minder dan 30 minuten.

Er zijn beperkte en speciale edities beschikbaar voor geselecteerde smart modellen. De Launch Edition is uitsluitend beschikbaar in Digital White Metallic. De Premium, Pro+ en BRABUS editie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Bezoek onze showroom of de online configurator voor meer informatie over het design, kleur, bekleding of andere opties.

smart: veelzijdig in stijl.

Wat kan ik voor je doen? Wil je een proefrit maken of heb je een vraag over de levertijd? Bel of stuur een bericht. Tot snel!

Ik sta klaar voor de start als jij dat bent.

Proefrit maken, inruilvoorstel of de actuele levertijd?